Om oss

ComfortZone – Innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps producenter. Vi ligger hela tiden i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov. Ventilation och frisk inomhusmiljö får man på köpet. En av de senaste innovationerna är att vi i en och samma värmepump kan erbjuda såväl värme som komfortkyla.

Comfortzone Logo

En dålig värmepump och en innovativ entreprenör. Det blev startskottet för ComfortZone som bildades 2001. Den dåliga värmepumpen fanns hemma hos Gunnar Hedlund, som tillsammans med Kent Andersson startade ComfortZone. Den förre ställde sig frågan om deras tekniska kunskaper plus senaste tillgängliga teknik kunde råda bot på problemet. Kunde de skapa ett system som ökade effekten avsevärt på värmepumpen?

Efter att ha undersökt förutsättningarna kunde Gunnar konstatera att det skulle gå alldeles utmärkt. Under sommaren 2003 levererades de första legotillverkade frånluftsvärmepumparna och företaget började växa. 2008 började ComfortZone med egen tillverkning. Från fabriken i Motala levereras idag värmepumpar både till den svenska och den europeiska marknaden. ComfortZone exporterar idag till våra Skandinaviska grannar, Tyskland, Holland, Storbritannien m fl. Huvudkontoret ligger i Täby norr om Stockholm.

Gunnar Comfortzone

Vill du bli en av våra återförsäljare?
Ta gärna kontakt med oss idag!